• Rojongan panggero + 86-319-8280015

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1: Kumaha carana abdi tiasa meser produk di nagara kuring?

Mangga ngirim kami hiji panalungtikan atanapi e-mail, urang bakal ngawalon ka anjeun na kirimkeun anjeun urutan jaminan dagang lamun perlu.
Urang tiasa nuturkeun gambar / pola / ukuran bagan anjeun sangkan sampel pikeun anjeun.

2: Jenis produk anjeun gaduh?

Utamana ngeunaan Galvanized, produk bulu faux, Bulu kulit, karét / EPDM / PVC sealing strips, Warna plat baja; produk ieu bisa ngaropéa nurutkeun sarat Anjeun.

3: Naha milih anjeun?

3: Kalawan leuwih ti 10 taun 'pangalaman ékspor, volume ékspor taunan 80,000mt mun 100,000mt, sarta pagawe kami' usaha babarengan, urang yakin bisa nyadiakeun anjeun jeung produk paling profésional sarta jasa pikeun mantuan perusahaan ngamankeun hiji tempat kalapa di pasar Anjeun.

4: Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas produk?

Simkuring boga aliran prosés ketat tur lengkep ngadalikeun kualitas urang. Citatah unggal hambalan bakal dilakukeun dina mangsa proses produksi. Di sagigireun kami boga QC profésional pikeun ngalakukeun pamariksaan sampling unggal poe.

5: Dupi urang meunang sampel bebas?

sampel bebas bisa disadiakeun, ngan ngabejaan urang spésifikasi nu peryogi tur urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngirim Anjeun sampel asap. Tapi ulah mayar pengiriman barang.

6: Naon pangiriman ka?

waktos pangiriman sampel urutan urang téh 5- 7 poé. pemesanan wadahna anu ngeunaan 15-40 poé. Eta gumantung kana kuantitas husus

7: Teu bungkusan nu aman jeung anjog dina kondisi alus?

Sumuhun, garansi Packing aman, sakabeh produk bakal anjog panto anjeun handapeun respon conditions.We alus masalah tina ongkos mun aya hanjakalna nyaeta.

8: Dupi serelek pengiriman barang sadia?

Sumuhun, éta, urang bisa ngirim ka sakuliah dunya.

Kapuasan customer is ngungudag urang!
Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !