• Rojongan panggero + 86-319-8280015

Desain Jeung Pangwangunan

3 (3)
3 (2)

Urang ogé miboga kamampuh mendesain ngamekarkeun parabot. Bisa ngamekarkeun processing kapang jeung sampel disadiakeun. Kalawan kakuatan teknis kuat, equipments réngsé, fasilitas test canggih, produk urang anu narima kualitas ogé kalawan harga kalapa di duanana pasar asing domestik.

3 (1)


WhatsApp Online Chat !