• Rojongan panggero + 86-319-8280015

pausahaan

bengkel:

2 (3)

Wagub séjén:

Ngaropea rupa wangun tina anjing laut EPDM-karét strip
Tekstil MillWeaving Plant

kantor kami:

Urang awared yén bakat nyaéta pondasi ngembangkeun perusahaan, urang boga tim jualan profésional, sanggeus-jualan tim tur tim rékayasa, kitu ogé urang boga kamar kapang urang sorangan, kualitas jeung produksi waktu molds boga jaminan anu alus.
Dumasar volume ngaronjatkeun konsumén, bakal neruskeun muka dua cabang di mangsa nu bakal datang, ningkatkeun kabisa urutan nyerna urang, sangkan nu konsumén nu wareg jeung produk jeung jasa urang.

2 (1)
2 (2)
2 (3)
2 (4)

pabrik:

Custom jieunan karpét bulu (1)
Custom jieunan karpét bulu (3)
Custom jieunan carpet11 bulu (4)
Custom jieunan karpét bulu (2)
Custom jieunan karpét bulu (3)


WhatsApp Online Chat !