• Rojongan panggero + 86-319-8280015

Tentang Kami

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. mangrupakeun hiji parusahaan integrasi kaasup produksi, jualan, ékspor, parusahaan urang diadopsi sistem manajemen perusahaan modern jeung tim dagang asing profésional, adhering ka "integritas basis, customer munggaran" a prinsip jasa, anu produk geus diékspor ka Amérika, Australia, Éropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon, meunang mayoritas konsumén pujian jeung amanah tur ngadegkeun hiji hubungan bisnis jangka panjang parusahaan cooperation.Our boga jadi salah sahiji pausahaan ngarah lokal jeung dijieun kontribusi beredar ka ngembangkeun ékonomi lokal. Bisa nyadiakeun layanan OEM.

produk utama urang:

Faux bulu produk, bulu kulit ;
Sagala jinis lawon plush, bulu faux, bulu palsu, fleece bulu, jacquard plush, bulu katara sato, tip-ngurangan bulu, bulu jieunan, domba bulu, tihang luhur plush lawon jeung produk patali séjénna nu populérna dipaké pikeun Toys, garments, lawon kerah, baju, apparel, pinding bulu, jaket, batin tina pésta, blankets, sofas, Carpets, sapatu, cushions, bantal, bahan hiasan, bedclothes, tékstil imah jeung loba produk lianna.

Karét / EPDM / PVC SEALING strips ;
Mangpaat EPDM, PVE, TPE, CR, NR, NBR, TPR, silika jeung lianna ka rancang runtuyan produk, uch sakumaha sealing strips karét, panto jeung jandela karét sealing strips, foamed sealing strips, bolu strips karét sealing, produk hiasan karét. Dilarapkeun dina mobil, shipbuilding, pangwangunan panto jeung jandela, panerapan listrik, mandi, rékayasa pipa na industri mékanis jeung listrik.

COLOR baja plat ;
The produk utama anu prepainted baja galvanized na baja galvanized na galvalume baja jeung baja anti ramo na lambar baja corrugated, nu utamana dipaké di pabrik leutik, supermarket, stasion karéta api, stadion, bandara, wangunan komersil, gudang, lampu waja sarta kapal wangunan, industri Perkakas otomotif tur imah ditahan.
Sadaya produk ieu sasuai jeung ISO 9001 System Management Quality jeung ISO 14001 System Management Lingkungan, sarta ogé papanggih standar nasional Cina jeung standar ASTM.

Pikeun leuwih lengkep relateds produk mangga buka ramatloka resmi kami: www.wenwencf.com

Kaunggulan kami:
    1) Leuwih 10 taun exporting pangalaman dina produk patali sangkan kami loba profésional!
    2) sistem kontrol mastikeun kualitas ti milih bahan pikeun ngolah!
    3) harga kalapa na waktu pangiriman shortest!
    4) Méré jasa kustomisasi produk relateds!

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. salawasna abides ku strategi bisnis tina "kualitas luhur produk & harga lumrah", konsép jasa tina "némbongkeun hormat ka anjeun & nyobian pangalusna kami", tur sumanget profésional tina "kajujuran, inovasi, sumanget, sureness "nyadiakeun konsumén éta produk jeung jasa pangalusna.

2 (1)2 (2)



WhatsApp Online Chat !