• Rojongan panggero + 86-319-8280015
  • fadsf

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. Provide high quality products for global customers!

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. mangrupakeun hiji parusahaan integrasi kaasup produksi, jualan, ékspor, parusahaan urang diadopsi sistem manajemen perusahaan modern jeung tim dagang asing profésional, adhering ka "integritas basis, customer munggaran" a prinsip jasa, anu produk geus diékspor ka Amérika, Australia, Éropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon, meunang mayoritas konsumén pujian jeung amanah tur ngadegkeun hiji hubungan bisnis jangka panjang parusahaan cooperation.Our boga jadi salah sahiji pausahaan ngarah lokal jeung dijieun kontribusi beredar ka ngembangkeun ékonomi lokal. Bisa nyadiakeun layanan OEM.

faux Bulu

A lawon plush nu Sigana mah bulu sato urang. Villi téh dibagi jadi dua lapisan, anu lapisan luar mangrupa cahaya sareng kandel bristles lempeng, lapisan jero nyaéta serat pondok rupa jeung lemes. bulu jieunan ilahar dipaké ku jas, linings pakéan, topi, collars, Toys, kasur, hiasan interior, sarta Carpets. Metodeu manufaktur kaasup nyulam (weft nyulam, Lungsi nyulam na stitching) jeung anyaman. Metodeu nyulam weft nyulam teh tumuwuh panggancangna jeung paling lega ...
faux Bulu

Sealing Jalur

The sealing strip anjing laut hiji jenis hal, sahingga henteu gampang pikeun muka, sarta eta muterkeun hiji peran dina nyerep shock, waterproof, insulasi sora, insulasi panas, pencegahan lebu, sarta fiksasi. Anjing laut dijieun tina karét, kertas, logam, plastik sarta loba bahan séjén. Kusabab taun 1980, anu strips segel karét geus dilarapkeun ka mobil, panto na jandéla, cabinets, kulkas, peti na industri lianna. Numutkeun sarat industri béda, aranjeunna geus dimekarkeun unik ...
Sealing Jalur

Guardrails raya

The freeway guardrail diwangun ku dua guardrails baja corrugated na dua tulisan fixedly clamped antara dua. Dua tulisan anu clamped antara dua guardrails baja corrugated. Lamun jalan raya aya dina operasi normal, guardrail nu bisa gampang diasupkeun kana liang panempatan pre-dipasang di lawang nu ngajaga tur ngasingkeun guardrail ti luar jalan. Éta seragam sarta éndah. Nalika kendaraan patubruk jeung eta, sabab guardrail baja corrugated boga imp alus ...
Guardrails raya

Warna coated dewan

Cai Jatiwangi, ogé katelah piring warna, plat warna. Warna coated plat baja dijieunna tina plat baja tiis-digulung sarta plat baja galvanized salaku substrat a, subjected ka permukaan pretreatment (degreasing, meresihan, perlakuan konversi kimia), coated ku metoda kontinyu (metoda palapis roller), dipanggang tur tiis Produk . plat baja nu coated boga beurat lampu, penampilan geulis tur lalawanan korosi alus, sarta bisa langsung diprosés. Eta nyadiakeun tipe anyar bahan baku ...
Warna coated dewan

In January-February 2018, Hebei Iron ...

Numutkeun statistik ti Industri Association Hebei Metalurgi, ti Januari nepi ka Pebruari 2018, panghasilan utama industri baja di Propinsi Hebei Province éta 156.106 milyar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 5.03%, akuntansi pikeun 27.67% tina propinsi urang utama panghasilan bisnis industri; untung éta 9,84 milyar. Yuan, paningkatan 53,76% sataun-on-taun, akuntansi pikeun 30,47% tina kauntungan industri propinsi urang. Dina periode Januari Pébruari, anu ma panghasilan bisnis utama ...
Dina Januari-Februari 2018, Hebei Beusi & Industri Steel sadar ngaronjat 53.76% sataun-on-taun di kauntungan
    
    WhatsApp Online Chat !