• Mbështetje Call + 86-319-8280015

Design dhe Zhvillim

3 (3)
3 (2)

Ne gjithashtu kemi aftësinë për të hartuar të zhvilluar mjete. Mund të zhvillojnë përpunimin myk me mostra të furnizuara. Me një forcë të fuqishme teknike, pajisje të kryera, pajisje të avancuar provë, produktet tona janë pranuar mirë të cilësisë me çmim konkurrues në të dy tregjet e huaja e brendshme.

3 (1)


WhatsApp Online Chat !