• Dhukungan telpon + 86-319-8280015

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1: Aku bisa tuku barang ing negara?

Mangga ngirim kita panaliten utawa e-mail, kita bakal mangsuli kowe lan ngirim supaya tanggungan perdagangan yen perlu.
Kita bisa tindakake Gambar / pola / ukuran rata-rata kanggo nggawe conto kanggo sampeyan.

2: Apa jenis produk apa?

Utamané bab Galvanized, produk wulu Salah, wulu kulit, karet / EPDM / PVC sealing ngudani, Warna plate baja; Iki produk bisa selaras miturut sarat Panjenengan.

3: Apa milih sampeyan?

3: Kanthi luwih saka 10 years 'experience kaca, volume kaca taunan 80,000mt kanggo 100,000mt, lan buruh kita' efforts bebarengan, kita pitados bilih kita bisa nyedhiyani sampeyan karo produk paling profesional lan layanan kanggo perusahaan ngamanake panggonan competitive ing pasar.

4: Apa kang ngontrol kualitas produk?

We duwe aliran proses ketat lan lengkap kanggo ngontrol kualitas. Pemriksaan saben langkah bakal rampung sak proses produksi. Kejabi, kita kudu QC profesional apa pengawasan sampling saben dina.

5: Bisa kita njaluk sample free?

free sample bisa diwenehake, mung marang kita specifications sing perlu lan kita aja paling kita kanggo ngirim sampel asap. Nanging ora mbayar kapal.

6: Apa pangiriman?

wektu pangiriman Sample supaya iku 5- 7 dina. pesenan wadhah bab 15-40 dina. Iku gumantung ing jumlahe tartamtu

7: Ora packaging aman lan kasedhiya ing kahanan apik?

Ya, njamin Packing aman, kabeh produk bakal teka lawang ing nanggepi conditions.We apik kanggo masalah saka shipping yen ana sayangé.

8: Apa gulung kapal ana?

Ya, iku, kita bisa ngirim kanggo donya.

Kepuasan pelanggan nguber kita!
Yen sampeyan duwe liyane Pitakonan, pls aran gratis kanggo hubungi kita!

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !