• Dhukungan telpon + 86-319-8280015

Company

Workshop:

2 (3)

Workshop liyane:

Ngatur manéka warna ing asu laut EPDM-karet Strip
Tekstil MillWeaving Plant

Kita kantor:

We awared sing bakat minangka pondasi pembangunan perusahaan, kita duwe tim dodolan profesional, sawise-sales tim lan tim engineering, uga kita duwe kamar jamur kita dhewe, kualitas lan produksi wektu cetakan duwe njamin apik.
Adhedhasar volume nambah saka pelanggan, bakal terus kanggo mbukak loro cabang ing mangsa, nambah kemampuan supaya pencernaan kita, supaya pelanggan wareg karo produk lan layanan.

2 (1)
2 (2)
2 (3)
2 (4)

pabrik:

Custom Ponggawa karpet wulu (1)
Custom Ponggawa karpet wulu (3)
Custom Ponggawa carpet11 wulu (4)
Custom Ponggawa karpet wulu (2)
Custom Ponggawa karpet wulu (3)


WhatsApp Online Chat !