• Dhukungan telpon + 86-319-8280015

Babagan awake dhewe

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. iku perusahaan integrasi kalebu produksi, dodolan, kaca, perusahaan kita diadopsi sistem manajemen perusahaan modern lan tim perdagangan manca profesional, adhering menyang "integritas basis, customer pisanan" asas saka layanan, ing produk wis diekspor menyang Amérika, Australia, Europe, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika, luwih saka 40 negara lan wilayah, menang mayoritas pelanggan memuji lan dateng lan mantep hubungan bisnis long-term perusahaan cooperation.Our wis dadi salah siji saka perusahaan anjog lokal lan digawe mènèhi kontribusi luar biasa kanggo pangembangan rintisan. Kita bisa nyedhiyani layanan OEM.

produk utama kita:

Salah wulu PRODUCT, wulu KULIT ;
Kabeh jinis kain barang paling apik, wulu salah, wulu palsu, ngemuli wulu, jacquard barang paling apik, wulu tiron kewan, tip-discharge wulu, wulu Ponggawa, lamb wulu, tumpukan dhuwur barang paling apik kain lan produk liyane sing gegandhengan kang uga kerep dipigunakaké kanggo Toys, rasukan, kain krah, sandhangan, rasukan, lining wulu, jas, utama saka sandhangan, selimut, sofas, karpet, sepatu, bantal, bantal, bahan hiasan, bedclothes, tekstil ngarep lan akeh produk.

KARET / EPDM / PVC Sealing ngudani ;
Efesus EPDM, PvE, TPE, CR, NR, NBR, TPR, silika lan liyane kanggo Pabrik seri produk, uch minangka sealing ngudani karet, lawang lan jendhela karet sealing ngudani, foamed sealing ngudani, karang ngudani karet sealing, produk hiasan karet. Applied ing automobile, damel kapal, construction saka lawang lan jendhela, electrical Perkakas, jedhing, engineering pipo lan industri mechanical lan electrical.

WARNA STEEL PLATE ;
Produk utama sing prepainted galvanized baja lan galvanized baja lan galvalume baja lan baja anti-driji lan sheet baja corrugated, kang utamané dipigunakaké ing pabrik cilik, supermarket, stasiun sepur, stadion, bandara, komersial bangunan, warehouses, cahya baja lan kapal bangunan, industri perabot automotive lan omah terus.
Kabeh produk iki tundhuk karo ISO 9001 Quality Management System lan ISO 14001 Sistem Lingkungan, lan uga ketemu standar nasional Cina lan standar ASTM.

Kanggo luwih relateds produk please visit website resmi kita: www.wenwencf.com

Kaluwihan kita:
    1) Swara 10 taun ngekspor pengalaman ing produk sing gegandhengan nggawe kita akeh profesional!
    2) sistem kontrol Strictly kualitas milih materi kanggo Processing!
    3) rega Competitive lan wektu cedhak pangiriman!
    4) Nyedhiyani layanan pangaturan produk relateds!

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. tansah tetep dening strategi bisnis "kualitas produk & rega cukup", konsep layanan saka "nuduhake bab sampeyan & nyoba kita paling apik", lan roh profesional saka "kejujuran, inovasi, semangat, sureness "kanggo nyedhiyani pelanggan produk lan layanan paling apik.

2 (1)2 (2)



WhatsApp Online Chat !