• Dhukungan telpon + 86-319-8280015
  • fadsf

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. Provide high quality products for global customers!

Hebei Wenwen Trade Co., Ltd. iku perusahaan integrasi kalebu produksi, dodolan, kaca, perusahaan kita diadopsi sistem manajemen perusahaan modern lan tim perdagangan manca profesional, adhering menyang "integritas basis, customer pisanan" asas saka layanan, ing produk wis diekspor menyang Amérika, Australia, Europe, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika, luwih saka 40 negara lan wilayah, menang mayoritas pelanggan memuji lan dateng lan mantep hubungan bisnis long-term perusahaan cooperation.Our wis dadi salah siji saka perusahaan anjog lokal lan digawe mènèhi kontribusi luar biasa kanggo pangembangan rintisan. Kita bisa nyedhiyani layanan OEM.

salah Fur

A kain plush sing katon kaya wulu kewan kang. Villi sing dipérang dadi rong lapisan, lapisan njaba cahya lan nglukis bristles terus, lapisan utama serat singkat nggoleki lan alus. wulu Ponggawa wis umum digunakake karo jaket, brake sandhangan, topi, collars, Toys, kasur, paesan interior, lan karpet. Ing cara Manufaktur kalebu nyulam (weft nyulam, saklapan nyulam lan jahitan) lan nenun. Cara knitting weft knitting iku akeh paling cepet lan paling wiyar ...
salah Fur

sealing Strip

The sealing Strip asu laut siji jenis bab, nggawe ora gampang kanggo mbukak, lan main peran ing panyerepan kejut, anti banyu, jampel swara, panas jampel, Nyegah bledug, lan fiksasi. Seals sing digawe saka karet, kertas, logam, plastik lan bahan-bahan liyane. Wiwit 1980-an, ngudani segel karet wis Applied kanggo montor, lawang lan jendhela, lemantun, lemari, kontaner lan industri. Miturut syarat industri beda, padha gawe unik ...
sealing Strip

guardrails Highway

The tol guardrail dumadi saka loro guardrails baja corrugated lan rong kiriman fixedly clamped antarane loro. Loro postingan sing clamped antarane loro guardrails baja corrugated. Nalika dalan gedhe ing operasi normal, guardrail bisa gampang dipasang menyang bolongan selipan wis diinstal ing bukaan kanggo nglindhungi lan isolasi guardrail saka njaba dalan. Iku seragam lan ayu. Nalika kendaraan tumbukan karo, amarga guardrail baja corrugated wis imp apik ...
guardrails Highway

Warna ditutupi Papan

Cai Tuban, uga dikenal minangka piring werna, piring werna. Ing werna ditutupi piring baja digawe saka piring baja kadhemen-mbalek lan piring galvanized baja minangka landasan, nelukake lumahing pretreatment (degreasing, reresik, perawatan konversi kimia), ditutupi dening cara dadi (cara nutupi roller), panggang lan digawe adhem Products . piring baja ditutupi wis entheng, katon ayu lan resistance karat apik, lan bisa langsung diproses. Menehi jinis anyar saka bahan mentahan ...
Warna ditutupi Papan

In January-February 2018, Hebei Iron ...

Miturut statistik saka Industry Association Hebei Metalurgi, saka Januari Februari 2018, ing income utama industri baja ing Provinsi Hebei ana 156.106 milyar yuan, Tambah taun-taun saka 5.03%, accounting kanggo 27.67% saka provinsi kang utama income negara; MediaWiki ana 9,84 milyar. Yuan, lan nambah 53,76% taun-taun, accounting kanggo 30,47% saka bathi industri provinsi. Ing wektu Januari-Februari, ing ma income business utama ...
Ing Januari-Februari 2018, Hebei Iron & Industri Steel temen maujud a Tambah 53.76% taun-taun ing bathi
    
    WhatsApp Online Chat !